2019-2020 YAZ ÖĞRETİMİ ARA SINAV PROGRAMI

2019-2020 YAZ ÖĞRETİMİ ARA SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

E-Sınav Kılavuzu için Tıklaynız. 

ARA SINAV MAZERETİ İÇİN BİLGİLENDİRME 

  1. Mazeret Sınavı 18-19 Ağustos tarihlerinde yapılacaktır.
  2. Bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı TANINMAYACAKTIR. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz. (telefon, bilgisayar, tablet vb. farklı cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablo ve wifi alternatiflerinin bulunduğu ortamların terch edilmesi vb.) Sınavda sorun yaşamamak için yukarıda linki verilen e-sınav kılavuzunun dikkatle incelenmesi gerekmektedir. 
  3. Mazeret sınavı Sınav Çakışması için yapılacaktır.  Bir günde aynı yarıyıldan olmak koşuluyla, (5/i dersleri hariç) 3 ve üstü dersten sınava girecek öğrenciler ile sınav programında aynı gün ve aynı saatte olmak kaydıyla çakışan dersleri olan öğrenciler mazeret sınavından yararlanabileceklerdir. 
  4. Sınav Çakışması sebebiyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrenciler, en geç 13 Ağustos Perşembe  günü measi bitimine (17:30) kadar  mazeret sınavı dilekçesini doldurarak mazeretiibf@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar.
  5. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 

Sınav Çakışması Sebebiyle Mazeret Dilekçesi için tıklayınız. 

Mazeret sınav porgramı, ara sınavların bitiminde ilan edilecektir. 

 

Sağlık raporu ile belgelediği sorunlarından dolayı ara sınava giremeyen öğrencilere mazeretinin bitim tarihini izleyen en geç yedi iş günü içinde kayıtlı oldukları birime başvurmaları koşulu ile mazeret sınav hakkı verilebilir. Sağlık Sorunu Sebebiyle Mazeret Sınavı Dilekçesi için tıklayınız. Dilekçeyi belirtilen süreler dahilinde mazeretiibf@uludag.edu.tr adresine mail atınız. 

NOT: mazeretiibf@uludag.edu.tr mail adresi sadece mazeret sınavı talebi için kullanılmalıdır. Sınavlarla ilgili diğer soru ve sorunlarınız için iibfogis@uludag.edu.tr adresine mail atabilir ya da 224 2941100(Öğrenci İşleri) - 224 2940726 (Öğrenci İşleri) - 224 2941044 (Danışma) numaralarını arayabilirsiniz.

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz...

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [09-Ağu-2020 21:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [02-Kas-2020 14:42]

Duyuru Görüntüleme : [8.739]