ONLINE MEZUNİYET BULUŞMASI
 ONLINE MEZUNİYET BULUŞMASI

Sevgili Mezunlarımız,

2020 yılının ilk aylarından buyana tüm dünyayı etkisine alan pandemi süreci, bildiğimiz ve alışageldiğimiz pek çok şeyin sonunu getirerek yeni bir dünyanın şekillenmesine vesile olmuştur. İnsanlık tarihinin ortak hafızasına kazınan pandemi günleri bizlere çok şey öğretmiştir. Pandemi döneminin, mezun olarak aramızdan uğurladığımız siz sevgili öğrencilerimizin geleceklerini inşa etme süreçlerine önemli bir katkı sağlayacağı kanaatindeyim.

Salgın riskinin devam ediyor olması, bu yıl mezuniyet sevincini coşkuyla yaşayacağımız bir mezuniyet töreni yapabilme imkânını ortadan kaldırmıştır. Yine de pandemi dönemi mezunlarımıza kalıcı bir anı bırakabilmek için tüm mezunlarımızın öğrenci numarası ve isimlerinin yazılı olduğu isim panolarının bölüm katlarına asılacağı bilgisini sizlerle paylaşmaktan mutluyum. Ayrıca Fakültemiz B ve C blokları arasındaki alanda her bir bölümün mezunları anısına fidan dikimi yapılacağı bilgisini de sizlerle paylaşmak isterim.

Sevgili mezunlarımız, bunlar mezuniyet sevinci burukluğunuzu bir nebze olsun hafifletmek içindi. Cüppelerinizi giyinerek keplerinizi havaya atacağınız bir mezuniyet töreni hayal ettiğinizi biliyoruz. Geç de olsa şartların normale döndüğü ilk fırsatta sizlere gerçek bir mezuniyet töreni düzenleyeceğimizin sözünü buradan veriyorum.

Değerli öğrencilerim, Ülkemizde salgının başladığı Mart ayından bu yana görüşme fırsatımız olmadı. Bu nedenle mezuniyetlerinizi tebrik etmek üzere sizlerle online bir mezuniyet buluşması planladık. 27 Temmuz Pazartesi günü tüm bölümler aşağıda detayları verilen online mezuniyet buluşmasını gerçekleştirecektirler.

Sevgili mezunlarımız

40 yılını geride bırakmış köklü üniversitemizin mezunları olarak sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinizi tebrik ediyor, sizleri yaşamınızın yeni dönemine tüm mensuplarımızın iyi dilekleriyle ve sevgiyle uğurluyorum.

Prof. Dr. Derda KÜÇÜKALP

 

MEZUNİYET BULUŞMASI

Google Meet üzerinden online yapılacaktır.

Tarih: 27 Temmuz Pazartesi

Saat:14:00

(Not: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Toplantısı Saat 11:00'de yapılacaktır. )

TOPLANTIYA GİRİŞTE MİKROFANLARINIZI KAPATINIZ. 

Mezuniyet törenine katılmak için toplantı başlamadan önce Fakültede kayıtlı öğrenci e-mail adreslerinize (öğrenci numarasından oluşan mail adresilerine) toplantı daveti gönderilecektir. Söz konusu davetin kabulü ile mezuniyet törenine katılabilirsiniz.

Ayrıca Android yada İOS akıl telefonları üzerinden katılım için, PlayStore veya AppStore uygulamalarından ilgili programın indirilmesi suretiyle de mezuniyet törenine katılmak mümkündür.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezun Listesi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezun Listesi (17.07.2020 Mezunları)

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezun Listesi (22.07.2020 Mezunları)

Dereceye Giren Öğrencilerin Listesi(27.07.2020)

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Tem-2020]

Haber Görüntüleme : [6.209]