2022-2023 YAZ ÖĞRETİMİ ARA SINAV PROGRAMI

YAZ ÖĞRETİMİ ARA SINAV PROGRAMI için tıklayınız.

1.  Sınav Çakışması durumda öğrenciye mazeret sınav hakkı tanınacaktır. Bir günde aynı yarıyıldan olmak koşuluyla, (5/i dersleri hariç) 3 ve üstü dersten sınava girecek öğrenciler ile sınav programında aynı gün ve aynı saatte olmak kaydıyla çakışan dersleri olan öğrenciler mazeret sınavından yararlanabileceklerdir. Sınav Çakışması sebebiyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrenciler, en geç 11 Ağustos Cuma  günü mesai bitimine (17:00) kadar  mazeret sınavı dilekçesini doldurarak mazeretiibf@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar.
  2. Sağlık sorunları sebebiyle mazeret sınav hakkı talep edecek öğrenciler sağlık raporları ile birlikte mazeret sınavı dilekçesini en geç 18 Ağustos Cuma günü mesai bitimine (17:00) kadar öğrenci işleri bürosuna elden teslim etmelidirler. Sağlık raporlarının Hastane olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarından alınması gerekmektedir. (Sağlık Ocağı, muayenehane, sağlık merkezi, tıp merkezi vb. etiketlerle faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının verdiği raporlar kabul edilmemektedir)
  3. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Mazeret sınavı başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi, ara sınavlardan sonra web sitesinde ilan edilecektir.

NOT: mazeretiibf@uludag.edu.tr mail adresi sadece mazeret sınavı talebi için kullanılmalıdır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [24-Tem-2023 11:06]