BİRİNCİ SINIF ÇAKIŞAN DERSLERİ İÇİN BİLGİLENDİRME

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ZORUNLU DERSLERİNİN 5İ DERSLERİ (Türk Dili, AİİT ve Yabancı Dil) ile ÇAKIŞMASI DURUMUNDA AŞAĞIDAKİ HUSUSLAR DİKKATE ALINACAKTIR.

  1. Öğrenciler otomasyon sistemi üzerinden kendi bölümlerinin ders programında yer alan dersleri seçmeli ve ders kaydı yaptırmalıdır. Sistem çakışma uyarısı vermekle birlikte ders kaydı sorunsuz yapılabilmektedir.
  2. 5i dersleri ortak zorunlu dersler olması sebebiyle tüm bölümlere birinci ve ikinci eğitim olmak üzere verilmektedir. Ayrıca bölüm mevcuduna göre ders şubeler halinde de verilmektedir.
  3. Öğrenci senkron katılmak istediği 5i dersi için fakülte web sayfasında ilan edilen Ders Programından uygun olan gün ve saat dilimini belirlemeli ve iibfogis@uludag.edu.tr adresine çakışan 5i dersi konu başlığıyla en geç 09.10.2020 mesai bitimine kadar mail atmalıdır. Öğrencinin mail adresi girmek istediği dersin öğretim elamanına iletilecek ve google meet davetinin mail yoluyla gönderilmesi suretiyle öğrencinin senkron derse devamı sağlanacaktır.
  4. Güz dönemi için alınan senato kararı uyarınca online eğitimde derslere devam zorunluluğu bulunmamaktadır.
  5. Güz dönemi online dersleri kayıt altına alınacak ve öğrenciler devam edemedikleri dersleri UKEY üzerinden paylaşılan link bağlantısıyla da izleyebilecektir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Eki-2020 08:19]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [09-Eki-2020 11:03]

Duyuru Görüntüleme : [4.685]