YAZ OKULU DERS PROGRAMI

YAZ OKULU DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDSÜTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ CAL4001 GÜNCEL KONULAR DERSİNİ SEÇECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

Yaz okulunda Prof. Dr. Yusuf Alper'den Güncel Konular ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dersi Alan Öğrencilere Duyuru

1) Yaz okulu dersleri tercih etmeden önce Fakülte Web sayfasında yapılan duyuruya rağmen bazı öğrencilerin mezuniyet aşamasında olmadıkları, araştırma yöntemleri dersi almadıkları ve hatta henüz 2'nci sınıf öğrencisi oldukları halde bu dersi seçtikleri görülmektedir. Önceki duyuruda yapılan şartlara uygun olmayan başvurular problemli başvurulardır.

2) Sosyal Güvenlik Hukuku dersi, son sınıf 7 ve 8'inci yarıyıl dersleridir. Henüz ikinci sınıfta olan öğrencilerin bu dersi zorunlu veya seçimlik olarak almaları uygun değildir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Tem-2020 06:21]