Kan Bağışı Kampanyası
 Kan Bağışı Kampanyası

Kıymetli Uludağ İlahiyat Mensupları/Gönüldaşları

Malumunuz olduğu üzere son dönemlerde covid 19 salgını sebebiyle kan bağışında bir düşüş söz konusu. Hastanelerimizde şifa bekleyen kardeşlerimiz bizim ilgimize ve himmetimize muhtaç durumda. Onları yalnız bırakmamak için İlahiyat Fakültesi olarak bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Hocasıyla ve öğrencisiyle toplumun önderleri olarak bizler örnek oluşturmak adına kan bağışında bulunursak vatandaşımızda bu konuda bir duyarlılık oluştururuz diye düşündük.  Her konuda yanımızda olan sizler bu anlamlı faaliyetimizde de bizi yalnız bırakmazsanız seviniriz.
Afişimizde de belirtildiği gibi kan verme işlemimiz 23-24 Ekim 2020 Cuma-Cumartesi günleri 10-00-18:00 saatleri arasında Heykel’deki Bursa Kan Merkezi’nde yapılacaktır.
Bursa’da olmaya öğrencilerimiz kendilerine en yakın Kızılay kan merkezine gidip bağışta bulunabilir ve böylece uzaktan kampanyamızı destekleyebilir, uzakları yakın edip yürekleriyle, kanlarıyla yanımızda olabilirler.
Kan veren her arkadaşımızın dostlarını ve arkadaşlarını teşvik etmek amacıyla Kan Merkezi’nde çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıp altına “Ben görevimi yaptım, kanımı bağışladım, ya siz!” cümlesini yahut #İyilikKanımızdaVar hasdagini yazarsa kampanyamızı daha yaygın hale getirebilir katılımı artırabiliriz.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyor yapacağınız bağışın Yüce Yaratıcı nezdinde şefkat ve rahmete vesile olmasını niyaz ediyorum.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Eki-2020]

Haber Görüntüleme : [1.580]