Gönüllü Kuruluşlarla Buluştuk

Fakültemiz Sayın Dekanımızın davetiyle Bursa’da imam-hatip liseleri ve ilahiyat fakültelerine yönelik hizmetler yürüten gönüllü teşekküllerin önde gelenlerini kahvaltıda misafir etti. Bihmed, Bilder, Birlik Vakfı, Ensar Vakfı, İHH, İlim Yayma Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi, İpekyolu Uluslararası Öğrenci Derneği, Müsiad, Yeni Dünya Vakfı gibi kuruluşların başkan yahut temsilcileri toplantıya iştirak etti. Fakültemizin dekanı, dekan yardımcıları, Bursa İlahiyat Vakfı’nın yönetim kurulu üyelerinden bazıları, vakıf müdürü, fakültemizin bazı hocaları da ev sahibi olarak toplantıda hazır bulundu. Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda ortak alanlarda hizmet üreten STK’ların birbiriyle daha koordineli çalışmasının gereği ortak fikir olarak benimsendi ve buna yönelik tedbirler belirlendi. Toplantıda ayrıca Liberya’dan ülkemize/Bursa’ya üniversite eğitimi almak için gelip geçirdiği hastalık sonucu yaşamını yitiren öğrencimiz Moribah Dukuly'nin hayalini gerçekleştirmek amacıyla onun köyünde mescit inşa eden İHH Bursa Şubesi’ne teşekkür olarak Hüseyin Kaptan’a hat levhası takdim edildi.

Haber Tarihi : [05-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [1.092]