2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Programı Gerçekleştirildi

Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemini başarıyla tamamlayarak mezun olmayı hak eden öğrencilerine 21. 06. 2024 Cumartesi günü düzenlediği güzel bir tören ile veda etti.

Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, İlahiyat Fakültesi dekan yardımcıları Prof. Dr. Abdullah KARAHAN ile Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan AKÇAY, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Prof. Dr. Mehmet Emin AY'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış merasiminin akabinde BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah KARAHAN hocalarımız selamlama konuşmalarını gerçekleştirdiler. Sonrasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

1. Öğretim birincisi Zeynep KOCABAŞ

2. Öğretim birincisi Hatice YILDIRIM

Konuk Öğrenci birincisi Ebrar HARRAT

Program, dereceye giren diğer öğrencilere ve mezun olan öğrencilerimize yapılan belge takdimi ile sona erdi.

Bu vesileyle mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder; yaşamlarında sağlık, huzur ve başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [25-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [488]