Hocalarımızın ve Öğrencilerimizin Yer Aldığı TÜBİTAK 2237-A Projesi Başarıyla Gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Ömer Faruk TEBER’in Yürütücü, Fakültemiz hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan AKÇAY’ın Eğitmen, Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’in Eğitmen ve Yardımcı Personel, Doktora öğrencimiz Hilal Nur KILIÇ’ın Yardımcı Personel olduğu TÜBİTAK 2237-A kapsamında desteklenen “İlahiyat/İslami İlimler Fakültelerine Yönelik Ana Kaynaklarıyla Alevi-Bektaşi Gelenek ve Kültürünün Tanıtımı Eğitimi” 03-04-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Çevrim İçi gerçekleştirildi. Eğitime Yüksek Lisans öğrencimiz Şeyma AKDAĞ, Lisans öğrencilerimiz Enes USTABAŞI, Mehmet Ali DEMİR, Ömer KIZILYIL ve Veysel EKİN katılımcı olarak iştirak ettiler. 8 farklı üniversiteden alanında uzman 14 akademisyenin Eğitmen, 6 farklı üniversiteden Lisans ve Lisansüstü 25 öğrencinin asil katılımcı, birçok üniversiteden öğrencinin de dinleyici olarak katıldığı eğitim başarıyla sona erdi.

Eğitim etkinliğini destekleyen TÜBİTAK’a teşekkür eder, Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haber Tarihi : [27-May-2024]

Haber Görüntüleme : [334]