Hazırlık Öğrencilerine Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

11.10.2023 Çarşamba günü Fethiye Kültür Merkezi'nde 2023-2024 yılı "Hazırlık Sınıfları Oryantasyon/Tanıtım" programı gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve B.U.Ü. İlahiyat Camii İmam Hatibi Hafız Muhammetcan Bayrak'ın Kur'an tilavetiyle  başlayan program Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Ay hocamızın dönem açılış duası ve B.U.Ü İlahiyat Fakültesi Tanıtım Videosu gösterimleriyle devam etti. Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali Kaya'nın açılış konuşmasının ardından Dekanımız ve Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Abdullah Karahan ve Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan Akçay hocalarımız fakültemizdeki sosyal faaliyetlerden ve eğitim imkanlarından bahsettiler. Akabinde Prof. Dr. İsmail Güler, Doç.Dr. Mehmet Şanver ve Prof. Dr. M. Asım Yediyıldız Hocalarımızın "Hazırlık sınıflarının mahiyeti"yle ilgili konuşmaları gerçekleştirildi. Daha sonrasında Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet İhsan Dündar hocamızın hazırlık sınıflarına yönelik tavsiye ve bilgilendirme konuşmasının ardından fakültemiz kütüphanesinin tanıtımıyla program sona erdi.

Programı izlemek için lütfen tıklayınız.

Haber Tarihi : [12-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [814]