ÜRDÜN PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

15 Temmuz – 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ürdün Yaz Okulu programı hakkında Fakültemiz Dünya Dilleri Eğitim ve Uygulama Salonunda öğrencilerle bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya fakülte dışında olduğu için Zoom üzerinden katılan dekanımız Prof. Dr. Ali Kaya öğrencileri selamladı ve başarılarından dolayı tebrik etti. Bu programın öğrencilerin Arapça konuşma becerilerini geliştirmelerinde yararlı olması temennisinde bulundu ve bu projeye maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen yurt içi ve yurt dışından yardımsever, ilim destekçisi dostlara teşekkür etti.

Toplantıya Ürdün’den Eğitim Müşaviri Hasan Aslan MEB YLSY burslusu Doktora öğrencisi Derda İlhan da iştirak etti ve Ürdün programına katılacak öğrencilere Ürdün hakkında önemli bilgiler verdiler.

Haber Tarihi : [11-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.354]