Dekanlık Görevine yeni atanan hocamız Prof. Dr. Ali Kaya’ ya tebrik ziyaretleri gerçekleştirildi.

Dekanlık görevine yeni atanan hocamız Prof. Dr. Ali Kaya’ ya tebrik ziyaretleri gerçekleştirildi. Bu çerçevede Personel Daire Başkanı, Ensar Vakfı, Dağ-Der, Orhaneli Belediye Başkanı, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı, Türkiye Diyanet Vakfı personeli, Uluslararası İlahiyat Topluluğu, BİLDER, Bursa İl Müftü Yardımcıları, Fıkıh Topluluğu, Okul Müdürleri, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü, Eğitim Araştırma Grubu, Büyük orhan   AK Parti İlçe başkanı, Bursa Engelliler Düşence Kulübü, Düşünce Kulübü, Üniversite ve Fakülte hocalarımız, öğrencilerimiz  hocamıza başarı dileklerini sundular.

Haber Tarihi : [26-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.123]