FAKÜLTE GENEL KURULU VE TERFİ MERASİMİ REKTÖR BEYİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Fakülte Genel Kurulumuz 1 Ekim 2021 Cuma günü Fakültemizde İbnü’l-Cezerî salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve yardımcıları da iştirak etti. Öğr. Gör. Dr. Ömer Türkmen’in Kur’ân-ı Kerim okumasıyla başlayan Genel Kurulda önce Dekanımız Prof. Dr. Bilal Kemikli bir konuşma yaptı ve Fakültemizin durumuyla alakalı bilgi sundu. Sonrasında Rektörümüz Genel Kurul üyelerine hitap etti. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantıda bir de “Terfi Merasimi” yapıldı. Son üç yılda Fakültemizde akademik terfi alan ve dışarıdan atanan öğretim elemanlarımıza tebrik belgeleri Sayın Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve Dekanımız tarafından takdim edildi. Toplantının ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve terfi alan hocalarımızın ikram ettiği yemek yenildi. Bizler de terfi eden ve atanan hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Haber Tarihi : [05-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.163]