DEKANLIĞIMIZ İDARİ PERSONELİMİZLE TOPLANTIDA BULUŞTU

Bir buçuk yıl aradan sonra yeniden öğrencilerimizle buluşuyor olmamız sebebiyle Fakültemizdeki tüm personelimizde tatlı bir heyecan mevcut. Hem bu heyecanı paylaşmak hem de bu yeni döneme hazırlıklı girmek amacıyla Dekanlığımız Fakültemizdeki akademik ve idari personelle toplantılar gerçekleştiriyor. Önceki gün asistanlarla yapılan toplantıdan sonra Dekanımız ve Dekan Yardımcılarımız dün de (30.09.2021 Perşembe) idari personelle bir araya geldi.

Toplantıda yeni dönemin heyecanı paylaşıldı ve eğitim hizmetinin kaliteli bir şekilde yürütülmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu. Dekanımız, idari personelimizin büyük bir özveriyle çalıştığını ve bundan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Toplantıda ayrıca daha önceki toplantılarda olduğu gibi, seçilen bir personelimize “Teşekkür Belgesi” sunuldu. Fakültemize uzun yıllar hizmet vermiş olan Şef Recep Kaya, Dekanımız Prof. Dr. Bilal Kemikli’nin elinden “Teşekkür Belgesi”ni aldı.

Toplantıdan sonra toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Tarihi : [01-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.322]