KUR’AN OKUMA VE TECVİD VIII(MESLEKİ HİTABET) DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında KUR’AN OKUMA VE TECVİD VIII(MESLEKİ HİTABET)  dersini alan öğrencilerimiz dersin uygulama kısmında Fakültemizce belirlenen yerlerde din hizmetleri uygulamalarını yapacaklardır. Uygulama yerleri yakın zamanda Fakültemiz web sayfasından duyurulacaktır.

Öğrencilerimizden halen resmi din görevlisi veya Kur’an kursu öğreticisi olarak çalışan ya da geçmişte bu görevleri kesintisiz en az altı ay yapmış olanlar, durumlarını belgelendirmeleri halinde uygulamadan muaf tutulacaklardır.

Bunun için aşağıda belirtilen evrakları 18 Mart 2022 mesai bitimine kadar öğrenci işlerine ulaştırmanız gerekmektedir.

Gerekli Evraklar

·SGK Dökümü (E-devletten alınabilir)

·Çalıştığınız kurumdan hangi tarihlerde görev aldığınızı gösterir belge

·Dilekçe (Muaf olmayı talep ettiğinize dair)