Kur'an-ı Kerim Okuma ve Tecvid Dersleri Ek Ders Sınavları

KUR’AN OKUMA VE TECVİD I-VIII DERSLERİ EK SINAVI HAKKINDA

Kur’ân Okuma ve Tecvid I-VIII derslerinin ek sınavları, 16.07.2021 tarihinde iki aşamalı şekilde, komisyon tarafından gerçekleştirilecektir.

Buna göre ilk aşama, 16.07.2021 saat 09:00’da UKEY üzerinden yapılacak olan tecvid sınavıdır. Bu sınav, başarı notunun %20’sine tekabül etmektedir.

İkinci aşama ise 16.07.2021 saat 10:00’da Google Meet üzerinden yapılacak olan uygulama sınavıdır. Bu sınav ise başarı notunun %80’ine tekabül etmektedir. Google Meet üzerinden yapılacak olan sınavın katılım linki şöyledir:

meet.google.com/dib-vhrs-jyw

Not 1: Uygulama sınavında dönemlere ait ezber müfredatının yanı sıra komisyonun belirleyeceği herhangi bir sayfa yüzünden tilavet edilecektir.

Not 2: Birden fazla ek sınavı bulunan öğrencilerimizin, ilgili derslerden yalnızca bir tanesinin tecvid sınavına girmeleri yeterlidir. Uygulamada ise her ders için ayrı ayrı sınav yapılacaktır.

İlgili öğrencilerin uygulama sınavı için saat 10:00’da sanal toplantıda hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca tecvid sınavına girmeyen öğrencilerimiz, uygulama sınavına alınmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Tem-2021 10:38]