2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ UYGULAMA OKULU VE ÖĞRENCİ LİSTESİ

 1. Dersin Fakültede icra edilecek olan 2 saatlik teorik kısmı için öğrenciler şu iki sorumluluğu yerine getirmek zorundadırlar.

a) Her bir öğrenci bir ders planı ve tatbikatını senaryo olarak yazmalı ve e-mail olarak danışman öğretim elemanına göndermelidir.

b) Öğretim elemanının Google Meet üzerinden oluşturacağı ve sadece kendi grubunda olan öğrencileri davet edeceği ortamda, öğrencilerimiz, hazırlamış oldukları bir dersi anlatacaklardır. Bu ders, aynı zamanda kaydedilerek öğrenciye not takdir edilecek bir veri olarak değerlendirecektir.

Öğrenci, staj okullarında anlattığı dersi kayıt altına alır ve bu kaydın görüntülenme bağlantısını Fakültedeki danışman öğretim elemanına ulaştırırsa, bir önceki paragrafta istenen sorumluluğu yerine getirmiş sayılır.

2. Öğrenci staj okullarında yapacağı uygulamada şu hususlara dikkat etmelidir.

a) Pandemiden dolayı üniversitelerde eğitimin online devam etmesi sebebiyle, öğretmenlik stajları yüz yüze yapılmayacaktır. Öğrenciler, staj hocalarının online derslerine katılacak ve zamanı geldiğinde ders anlatarak stajlarını tamamlayacaklardır.

b) Öğrenciler Fakültedeki danışman öğretim elemanı ve staj okuluyla bir an önce irtibat kurmalıdır.

c) Öğrenci, staj okulunda ders anlatacağı zaman, derse katılım bilgisini Fakültemizdeki danışman hocasına önceden bildirmek zorundadır. Danışman, Fakültede dersi veya başka bir mazereti bulunmuyorsa, öğrencinin ders anlatımını izlemek üzere derse iştirak eder.

d) Staj uygulamasında bir ders bile devamsızlık yapılmaması gerekmektedir.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ ÖĞRENCİ LİSTESİ VE UYGULAMA OKULLARI

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Mar-2021 07:12]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Mar-2021 07:18]

Duyuru Görüntüleme : [3.223]