Mazeret Sınavı Müracaatları

Sınavlarla ilgili mazeret dilekçelerinin fakültemize fax olarak değil, daha önce de ilan edilen ilhogis@uludag.edu.tr adresine emaille gönderilmesi gerekmektedir.

 

Mazeret başvurularında sadece şu gerekçeler dikkate alınacaktır:

a) Internet kesintisi vb. teknik aksaklıklar nedeniyle sınavın tamamlanamaması (ekran görüntüsü dilekçeye eklenmelidir)

b) Hastalık raporları (rapor dilekçeye eklenmelidir)

c) Sınav çakışması (aynı anda birden fazla sınavın olduğunu gösteren UKEY görüntüsü veya vize sınavı ile KPSS sınavı çakışmasını gösteren belgeler dilekçeye eklenmelidir).

 

Bunların dışındaki gerekçelerle yapılan mazeret sınavı müracaatları kabul edilmeyecektir. 

 

Teknik aksaklık  nedeniyle sınavını tamamlayamayan öğrencilerimizle ilgili üniversitemizin aldığı karar aşağıda bulunmaktadır:

Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almalı ve Fakülte/Devlet Konservatuarı/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulların öğrenci işleri birimleri tarafından belirlenecek olan uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerine (İlahiyat Fakültesi için: ilhogis@uludag.edu.tr), öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden mazeret sınav dilekçesi ile birlikte göndermelidir.

Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir. Dekanlıklara yapılacak olan mazeret sınavı başvuruları ise bu çıktıları eklemek suretiyle mazeret sınav dilekçesi ile birlikte e-posta yoluyla, Fakülte/Devlet Konservatuarı/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulların öğrenci işleri birimleri tarafından belirlenecek uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerine (İlahiyat Fakültesi için: ilhogis@uludag.edu.tr) yapılacaktır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Kas-2020 13:31]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [13-Kas-2020 13:40]

Duyuru Görüntüleme : [3.450]