Mazeret Sınavı Başvuruları

Teknik aksaklık  nedeniyle sınavını tamamlayamayan öğrencilerimizle ilgili üniversitemizin aldığı karar aşağıda bulunmaktadır.

Bu durumda olan İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizin, kararda belirtilen hususlara dikkat ederek

ilhogis@uludag.edu.tr

adresine email ile mazeret başvurularını yapabilirler.

Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almalı ve Fakülte/Devlet Konservatuarı/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulların öğrenci işleri birimleri tarafından belirlenecek olan uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerine, öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden mazeret sınav dilekçesi ile birlikte göndermelidir. Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir. Dekanlıklara yapılacak olan mazeret sınavı başvuruları ise bu çıktıları eklemek suretiyle mazeret sınav dilekçesi ile birlikte e-posta yoluyla, Fakülte/Devlet Konservatuarı/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulların öğrenci işleri birimleri tarafından belirlenecek uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerine yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-May-2020 10:57]