Hazırlık Sınıfı Öğrencilerinin Dikkatine

Koronavirüs Salgını neticesinde eğitim-öğretime ara verilmesi sebebiyle öğrencilerimizin mevcut imkânlar çerçevesinde derslerini asenkron (eş zamanlı olmayan) olarak uzaktan takip etme mecburiyeti hâsıl olmuştur. Bu çerçevede Arapça Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz için Arapça hocalarımız tarafından görsel materyaller hazırlanmıştır. Takip edilen ders kitabının anlatımının gerçekleştirildiği bu görsel materyaller hazırlık sınıfı öğrencilerinin haberleşmesi için kurulmuş olan “Bursa İlahiyat Hazırlık Sınıfı” adlı facebook grup sayfasında paylaşılmaktadır. Ayrıca ders anlatım dosyalarını aşağıda verilen bağlantıdaki bulabilirsiniz. Kanala her gün yeni videolar ekleneceği için, ilgili bağlantıyı her gün kontrol ediniz:

Değerli öğrenciler kalan derslerin hepsinin videosunu burada verdiğimiz link ile paylaştık. Şimdi hocalarınız size telefonunuz ile ulaşarak (whatsapp) sizleri canlı derslere çağıracaklar. Hocalarınızın çağrılarına cevap vererek kalan zamanı değerlendirmenizi talep ediyoruz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Nis-2020 15:02]