DERS SEÇİM İŞLEMLERİ İÇİN DİLEKÇE VERECEKLERİN DİKKATİNE
  1. Otomasyondan ders alma döneminde ders seçimi yapmamış öğrenciler ilk defa seçim yapacakları derslerini ders ekle-sil döneminde kendileri otomasyon üzerinden seçebilirler. Bunun için dilekçe vermenize gerek yoktur.

1. Ders ekle-sil döneminden önce ders seçimi için dilekçeyle başvuran öğrencilerimizden dersini daha önce hiç seçmemiş öğrenciler için herhangi bir işlem yapılmamıştır. Kendileri otomasyondan ders ekle-sil döneminde seçebilirler.

1. Kontenjanlarımız sınıflarımızın fiziki özelliklerine göre belirlendiği için kontenjanı müsait olan derslerden seçim yaparak işlem yapmaya gayret etmeniz gerekmektedir.

1. Ders alma döneminde ve ders ekle-sil döneminde derslerini seçmeyen/seçemeyen öğrenciler, öğrenci işlerine dilekçe vermeleri halinde kontenjanı müsait olan şubelerden dersleri verilecektir. Bu durumda çakışma olması halinde çakışan dersin yeri değiştirilerek dersleriniz verilecektir

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Şub-2020 07:04]