Erasmuslu öğrencilerimizin deneyimlerini dinlemeye devam ediyoruz

Fakültemiz İlahiyat dördüncü sınıf öğrencilerinden İlknur Bahadır, geçtiğimiz yılın Bahar döneminde Erasmus öğrencisi olarak bulunduğu Almanya’daki Paderborn University’de yaşadığı deneyimleri “Bir Erasmus Geçti Hayatımdan” başlıklı sunumu ile bizlerle paylaştı. Aldığı derslerden istifade etmenin yanında, katıldığı sosyal etkinlikler açısından oldukça renkli bir dönem geçirdiğini ifade eden Bahadır, yurtdışında geçirdiği bu sürecin, hayatının unutulmaz deneyimlerinden biri olduğunu belirtti.

Program öncesinde Fakültemiz Erasmus koordinatörü Arş. Gör. Ümmügül Betül Kanburoğlu Erasmus öğrenci değişim programı ile ilgili kısa bir tanıtım yaptı ve programa başvurmayı düşünen öğrencilerin dil yeteneklerini geliştirmenin yanında, ilmî birikimlerine katkı sağlayacak okumalar yapmaları gerektiğini ifade etti.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Nis-2016 21:00]