TBMYO Danışma Komitesi Toplantısı Yapıldı
 TBMYO  Danışma Komitesi Toplantısı Yapıldı

TBMYO  Danışma Komitesi  26.12.2019 tarihinde toplanmıştır. Toplantıya Prof.Dr. Mehmet KARAHAN başkanlığında Osman CANİK (Elvin Tekstil), Orhan İĞREK (İğrek Makine), İsmail DÜLGER (Bosch Bursa), Esra ÖZTÜRK KUYU ( Mekaş A.Ş.), Seçil DEMİR (Emko Elektronik A.Ş.) Selda ÖZTÜRK ( Haksan Otomotiv) katılmıştır.

Okul Genel Tanıtımı

Mesleki Eğitimde nitelik ve verimliliğin arttırılması için öneriler.

Yenilikçi okul-sanayi işbirliği modelleri konusunda görüş ve öneriler.

Müfredatların güncellenmesi konusunda görüş ve öneriler.

Yenilikçi mesleki eğitim modelleri konusunda görüş ve öneriler.

Dilek ve temenniler.

Gündem maddeleri kapsamında yapılan görüşmede mesleki eğitimin önemi, Meslek Yüksekokulu Mezunlarının mesleki niteliğinin arttırılması, Meslek Yüksekokulları ve sanayi kuruluşları ile yeni eğitim modellerinin oluşturulması hakkında görüşler ortaya konmuştur. Verimli geçen toplantıların devamı sanayi kuruluşlarında gerçekleştirilecektir. Belirlenen eylem planları mesleki eğitime önemli katkılar sağlayacaktır.

Haber Tarihi : [27-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.108]