Bursa Oto Tamirciler Odası Üyeleri tamamladıkları eğitimin katılım belgelerini aldılar

Yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi Programı ile Bursa Oto Tamirciler Odası arasındaki işbirliği kapsamında oda üyelerine yönelik olarak düzenlenen "Otomotiv Elektroniği Sensör ve Aktör Teknolojisi" eğitimi tamamlayan katılımcılar Oda tarafından Central Otelde düzenlenen tören ile katılım belgelerini aldılar. Törende eğitime katılanlara belgeleri Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr Mehmet Karahan, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Arslan ve Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç tarafından verildi. Düzenlenen etkinlikte Otomotiv Teknolojisi Programı Öğretim Elemanları ile Oda yönetici ve üyeleri hazır bulundular.

Haber Tarihi : [27-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.033]