Mesleki Eğitim TÜMSİAD Yönetiminin de Önceliği
 Mesleki Eğitim TÜMSİAD Yönetiminin de Önceliği

TÜMSİAD Bursa ŞubesiYönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı  Osman Arslan başkanlığında, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç.Dr.Yahya Ulusoy ve Dr.M.Ertan Güneş'i ağırladılar. Gündem Mesleki Eğitimdi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  eğitim alt yapısı hakkında bilgi verildi. TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve faaliyet alanları hakkında bilgi alındı. İş gücü nitelikleri ile ilgili beklentiler paylaşıldı. 

Yüksekokulumuz bünyesinde çalışanların modüler eğitimleri, sertifikasyon eğitimlerinin verilebileceği belirtildi. Öğrenci koçluğu ve İşkur destekli İş Başı Eğitimi protokolleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.Koçluk sistemi ile, her branşta ihtiyaç duyulan öğrencilerin ikinci sınıf başlangıcında oluşturulacak eğitim dosyası, öğrencinin koçluğunu üstlenen firma ile takip edilecek; staj, işyeri eğitimi dersleri ve son olarak İş Başı Eğitimi ile öğrencilerin kurum kültürünü okurken kazanmaları ve mesleki becerilerinin sektörün beklentileri doğrultusunda arttırılması hedeflenmektedir.

Tüm üretim sektörünün temel sorunu olan yetişmiş işgücü ihtiyacı ile ilgili tespitler ve eğitime dayalı iş birliği çalışmalarını içeren verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Oca-2016]

Haber Görüntüleme : [1.079]