Arı Yetiştiriciliği-Sağlığı ve Sağlıklı Arı Ürünleri’ BUÜ’de konuşuldu
 Arı Yetiştiriciliği-Sağlığı ve Sağlıklı Arı Ürünleri’ BUÜ’de konuşuldu

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı ve Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Veteriner Hekim ve Vet. Fak. İntörn Veteriner Hekim Adaylarına yönelik “Arı Yetiştiriciliği-Sağlığı ve Sağlıklı Arı Ürünleri Kursu” düzenlendi. 

Yüksekokulumuz  Öğr.Gör. Dr. M.Ertan GÜNEŞ  Arı Yetiştiriciliği-Sağlığı ve Sağlıklı Arı Ürünleri Kursunda bakteriyel arı hastalıkları, arı ürünleri ve gıda güvenliği açısından önemi konu başlıklarıyla ilgili sunumlar aktarmıştır. 

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı ve Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nce her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Arı Yetiştiriciliği-Sağlığı ve Sağlıklı Arı Ürünleri Kursu” B.U.Ü Veteriner Fakültesi Güler-Osman Köseoğlu salonunda gerçekleştirildi. Bursa Veteriner Hekimler Odasının üyeleri ve Veteriner Fakültesi öğrencilerinden oluşan 53 kişilik bir katılımcıya bal arısı yetiştiriciliği, bal arısı hastalıkları, arı ürünleri ve gıda güvenliği, kitlesel arı zehirlenmeleri ve arılarda stres faktörleri hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldız, kursun gerçekleştirilmesinde ve düzenlenmesinde emeği geçen Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüseyin Bolten, Prof. Dr. Levent Aydın, Prof. Dr. Nazmiye Güneş, Prof. Dr. H. Hüseyin Oruç, Doç. Dr. Onur Girişgin, Öğr.Gör. Dr. Ertan Güneş, Araş. Gör. Mehmet Özüiçli ve BAVET İlaç firmasına teşekkür etti. Katılımcılar kurs sonunda sertifikaları takdim edildi.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.597]