YÜKSEKOKULUMUZ OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi Programı danışma kurulu sektör beklentileri ve eğitimde kalitenin artırılması için atılacak adımların görüşüldüğü gündemle toplandı. Toplantıya Program Danışma Kurulu üyeleri Merkan Bosch Car Servis kurucusu Eşref Arıkan, Neskar Opel Yetkili Servis Müdürü Öner Bilgin ve TOFAŞ AŞ Teknik Eğitim Uzmanı Serhat Çobaner katıldı.

Yüksekokul müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Dr. M. Ertan Güneş ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Arslan ile program öğretim elemanlarının da bulunduğu toplantıda Danışma Kurulu üyelerinin görüşleri ile sektörün ihtiyaçlarını karşılamak üzere atılacak adımlar masaya yatırıldı. Yine; servislere yönelik sertifika eğitim taleplerinin artırılarak sürdürülmesi, derslerde danışma kurulu üyelerince rutin seminerler verilmesi ve Yüksekokul Otomotiv programının atölye ve laboratuvar altyapısını güncellenmesine yönelik desteklerin arttırılması hususları öncelikli hedefler olarak belirlendi.

Haber Tarihi : [29-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [969]