OTOMOTİV PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ “OTOMOTİV&KARİYER” SEMİNERİNE KATILDI

TOFAS AŞ. Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO Otomotiv Teknolojisi programına kuruluşundan bu yana gerek üniversite sanayi işbirliği protokolü kapsamında öğrencilerimizin iş yerinde eğitimleri ve gerekse atölye ve laboratuvarlarının donatılması hususunda destek vermektedir. Bu işbirliğinin bir parçası olarak 28 Kasım Perşembe günü Otomotiv programı 2. Sınıf öğrencilerimize " İş hayatında kariyer gelişimi ve mesleki eğitimin önemi" konulu bir seminer verilmiştir. Aynı zamanda Otomotiv Teknolojisi Programı Danışma Kurulu Üyesi olan Sayın Serhat Çobaner tarafından verilen seminer özellikle mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin iş hayatına hazırlanması ve kariyer hedeflerini doğru belirlemeleri hususunda önemli katkı sağlamıştır.

Haber Tarihi : [29-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [1.002]