Bursa Oto Tamirciler Odası Yüksekokulumuzu ziyaret etti

04 Kasım 2019  tarihinde Bursa Oto Tamircileri Odası başkanı Sn. Mustafa Geç ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Oda başkanı Mustafa Geç ziyaret amaçlarının Yüksekokul müdürümüz  Sn. Prof.Dr. Mehmet KARAHAN’a hayırlı olsun dileklerini belirtmek ve potansiyel işbirliklerini görüşmek olduğunu ifade etmiştir. Bu görüşmenin ardından Yüksekokul otomotiv programı öğretim elemanlarının da katıldığı ve servislerin nitelikli eleman ihtiyaçlarının teminine nasıl katkı sağlanacağı ve eğitime katılanların tanınırlığını sağlamak için sertifikasyonun nasıl sağlanacağı hususları görüşüldü. Görüşmelerde Bursa Oto Tamircileri Odası ile Otomotiv Teknolojisi programı arasında önceki yıllarda sürdürülen ve yaklaşık 600 kişinin sertifika aldığı eğitimlere halen ciddi anlamda ihtiyaç duyulduğu ve bu eğitim programının güncellenerek  devamı hususunda fikir birliğine varıldı.

Haber Tarihi : [04-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [1.587]