BOSİAD Yönetim Kurulu Ziyareti
 BOSİAD Yönetim Kurulu Ziyareti

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Oral ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Candan, Abdullah Bayrak, Mefküre Zümbülova ile Y.Mimar Hasan Sözüneri’nin ziyaretleri Prof.Dr.Mehmet Karahan’ın ev sahipliğinde gerçekleşmiştir.

BOSİAD yönetiminin gündeminde yer alan Bursa Organize Sanayi bölgesine teknik okul projesine ilişkin gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Prof.Dr.Mehmet KarahanTeknik Bilimler Melsek Yüksekokulu akademik kadrosu ve eğitim alt yapısı hakkında ayrıntılı bilgiler sundu.

BOSİAD yönetimi  ise yapılan tüm görüşmeler sonunda OSB sınırları içerisinde bir mesleki ve teknik okul projesini   verimli ve sürdürülebilir bir planlamayla gerçekleştirmek istediklerini belirttiler.

Prof.Dr.Mehmet Karahan “Teknik personel eğitiminde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun önemli bir tecrübeye sahip olduğunu, akademik kadromuz ve laboratuvar alt yapımız ile sanayicinin taleplerine tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Oca-2016]

Haber Görüntüleme : [1.309]