2019 Yılı Kayıtlarımız Başladı

2019 YKS sınavı ile yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıtları, Mete Cengiz Kültür Merkezinde bugün başladı. Gün boyunca devam edecek kayıt işlemlerini kayıt masalarından gerçekleştiremeyen öğrencilerimiz e-devlet üzerinden de kayıtlarını yaptırabilirler.

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME İŞLEMLERİ

İkinci Öğretim (İ.Ö.) Bölüm/Programlarına kayıt hakkı kazanan adayların 26 Ağustos-24 Eylül 2019 tarihleri arasında aşağıda yer alan linkten öğrenci numaralarını öğrenerek öğrenim ücretlerini Halkbankası Şubelerine yatırmaları gerekmektedir. (e-devlet üzerinden kayıt işlemini gerçekleştiremeyen adaylar, kayıt işlemleri esnasında öğrenci numaralarını öğrenerek ödeme işlemlerini yapabileceklerdir.)

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenim Ücreti Tutarları için TIKLAYINIZ.

Öğrenci Numarası Öğrenmek için TIKLAYINIZ.

NOT: Öğrenim ücreti ödemesini gerçekleştirmeyen öğrencilerin ders seçimi yapılmayacaktır.

Yüksekokulumuza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz 16-18 Eylül 2019 tarihinde ders seçimlerini, okul numaraları ve öğrenci şifreleri ile birlikte

Öğrenci Otomasyonu (web)

Öğrenci Otomasyonu (mobil) adreslerinden yapabilirler.

Akademik Takvime Ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin başarılı olmasını diler, tekrar tebrik ederiz.

Haber Tarihi : [19-Ağu-2019]

Haber Görüntüleme : [1.360]