BTSO 13. Meslek Komitesinden Yeni Program Talebi
 BTSO 13. Meslek Komitesinden Yeni Program Talebi

BTSO 13. Meslek Komitesi’nin ev sahipliğinde, Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Mehmet Karahan ve okulumuz idari kadrosu BTSO 13. Meslek Komitesi  üyeleri ile birlikte Bebe ve Çocuk Giyim Sektörünün nitelikli eleman talebi ve bu talebin karşılanmasında  U.Ü. Teknik Bilimler M.Y.O bünyesinde yeni bir Bebe ve Çocuk Giyim Tasarım Programı açılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

BTSO Meclis Üyesi Mesut Okyay “ Bebe ve Çocuk Giyim Sektörünün %70’nin faaliyet gösterdiği ilimizde yaşanan en önemli problem nitelikli personeldir. Bunun karşılanması için Yüksekokulunuz bünyesinde açılacak  Bebe ve Çocuk Giyim Tasarım Programının sektörümüzün gelişimine ve rekabet edebilirliğine önemli katkısı olacaktır” dedi.

BTSO 1. Meslek Komitesi Başkanı Rıdvan Hatipoğlu “ Bursa bebek ve Çoçuk Giyim Sektörü’nün tümü kendi markasıyla üretim yapmakta  ve kendi tasarımlarıyla önemli bir ticaret hacmine sahiptir. Ancak uluslararası pazardaki eğilimleri takip ederek uyum sağlayan, tasarımları ve kalitesiyle rekabet gücünü arttıran bir kurumsal ilerlemeyi hedeflemekteyiz bunu başarmak ise nitelikli personel ile mümkün olacaktır” dedi.

Yüksekokul müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Karahan” Mesleki eğitimdeki tecrübemiz ile sektörün sorunlarına hizmet üretecek personel yetiştirmek öncelikli görevimizdir. Bu amaçla Bebe ve Çocuk Giyim sektörünün taleplerine cevap verecek bir programın açılması ile ilgili tüm çalışmalara bugün itibari ile başlamış bulunmaktayız. Mesleki eğitim kalitemizi arttırmak adına Bursa Sanayi ve Ticaret Odasının en üst düzeyde verdiği destek eğitim adına verdiğimiz mesaide motivasyonumuzu arttırmaktadır” dedi.

Yüksekokul bünyesinde  “Bebe ve Çocuk Giyim Tasarım Programının” açılması yönündeki ortak fikir birliği doğrultusunda çalışma takvimi oluşturulmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Ara-2015]

Haber Görüntüleme : [724]