Akademik Kurul Toplantısı ve Bayramlaşma Merasimi Gerçekleştirildi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 29 Mayıs 2019 tarihli Akademik kurulu Prof.Dr.Mehmet Karahan başkanlığında gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Mehmet Karahan bir önceki dönem yüksekokul müdürlüğünü yürüten Prof.Dr.Abdulvahap Yiğit'e ve müdür yardımcıları Öğr.Gör.Hakan Gül ve Öğr.Gör. Uğur Saklangıç'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu. Prof.Dr. Abdulvahap Yiğit kısa bir dönem sürdürdüğü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevi süresince adaletli olma ilkesi doğrultusunda hizmet verdiğini ifade etti. Öğr.Gör.Hakan Gül ve Öğr.Gör Uğur Saklangıç müdür yardımcılıkları süresince kendilerine destek veren tüm mesai arkadaşlarına teşekkürlerini sundular.

Yüksekokulumuz Tasarım Bölüm Başkanlığını yürüten Dr.Öğr.Üyesi Mehtap Sağocak hocamız Nisan ayı itibari ile emekli oldu. Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Mehmet Karahan kendilerine verdiği hizmet ve katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu ve anı plaketini takdim etti. Dr.Öğr.Üyesi Mehtap Sağocak veda konuşmasında; çok nitelikli bir iş ortamında çalışmanın gururunu taşıdığını, 1000'e yakın evlat yetiştirmenin manevi hazzı ile mesleğini sonlandırdığını, çok güzel dostluklar kazanarak veda ettiğini belirtti ve teşekkürlerini sundu.

Akademik kurul toplantısı dilek ve temennilerin görüşülmesi sonrasında bayramlaşma merasimi ile sonladırıldı.

Haber Tarihi : [29-May-2019]

Haber Görüntüleme : [1.133]