Otomotiv Teknolojisi Programı Öğrencilerine Tofaş A.Ş Eğitim Uzmanı Tarafından Seminer Verildi

Uludağ Üniversitesi ile Koç Holding arasında 1987 yılında imzalanan protokol kapsamında sürdürülen Entegre Eğitim projesi ile yüksekokulumuza TOFAŞ AŞ tarafından ülkemizin ihtiyacı olan kaliteli insan gücü yetiştirme hedefine yönelik olarak ciddi eğitim desteği sağlanmaktadır. Bu kapsamda Programa güncel eğitim materyali tedarikinin yanı sıra Otomotiv Teknolojisi Programı ikinci sınıf öğrencileri 30 yıldır TOFAŞ AŞ de uygulamalı eğitimlerini sürdürmektedirler.  Bu desteklerin bir parçası olarak TOFAŞ Akademi Eğitim Merkezinden Sn. Serhat Çobaner tarafından 6 Aralık 2018 günü Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerine “İş yaşamında kariyer ve kişisel gelişim” temalı bir seminer verilmiştir. Serhat Çobaner’in aynı zamanda Hem Yüksekokulumuz hem de Mühendislik Fakültemizin mezunu olması öğrenciler açısından önemli bir etkileşim sağlamış ve seminer yoğun ilgi görmüştür.  Seminerin sonunda Serhat Çobaner’e Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Sn. Abdulvahap Yiğit tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haber Tarihi : [07-Ara-2018]

Haber Görüntüleme : [1.352]