Bursa Oto Tamirciler Odası Yüksekokulumuzu ziyaret etti

Bursa Oto Tamircileri Odası başkanı Sn. Mustafa Geç ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Oda başkanı Mustafa Geç ziyaret amaçlarının Yüksekokul müdürümüz            Sn. Prof.Dr. Abdulvahap Yiğit’e hayırlı olsun dileklerini belirtmek ve potansiyel işbirliklerini görüşmek olduğunu ifade etmiştir. Bu görüşmenin ardından Yüksekokul otomotiv programı öğretim elemanlarının da katıldığı ve servislerin nitelikli eleman ihtiyaçlarının teminine nasıl katkı sağlanacağı ve eğitime katılanların tanınırlığını sağlamak için sertifikasyonun nasıl sağlanacağı hususları görüşüldü. Görüşmelerde 2007 yılında Otomotiv Teknolojisi programınca başlatılan ve yine Bursa Oto Tamircileri Odasının organizasyonu ile Motor Teknik Uzmanlığı ve Otomotiv Elektronik Sistemleri alanlarında 67 katılımcının uzmanlık belgesi, 517 kişinin de farklı modülleri tamamlayarak sertifika aldığı eğitimlere atıf yapılarak bu tür eğitimlere ciddi anlamda ihtiyaç duyulduğu ve bu eğitim programının güncellenerek 2019 yılından itibaren devamı hususunda fikir birliğine varıldı. Toplantının ardından Otomotiv Programı derslik, atölye ve laboratuvarları gezildi.

Haber Tarihi : [07-Ara-2018]

Haber Görüntüleme : [864]