Tanıtım Günlerine Bekliyoruz!
 Tanıtım Günlerine Bekliyoruz!

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin düzenlediği Tanıtım Günleri 12 Ağustos pazar günü saat 14:00'e kadar devam ediyor.  Uludağ Üniversitesi Prof.Dr.Mete Cengiz Kültür merkezinde yer alan tanıtım masamızda yüksekokulumuz müdürü Prof.Dr.AbdulvahapYiğit ve  öğretim elemanlarımız sorularınızı yanıtlamak üzere hazır bulunmaktadır.

Üretim şehri Bursa'nın, nitelikli iş gücüne olan talep her geçen yıl artarak devam etmektedir. Bu amaçla programları yıllar içerisinde sanayicilerden gelen talepler doğrultusunda oluşmuş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1986 yılından bu yana tecrübeli öğretim eleamnları kadrosuyla ilimiz sanayicisinin taleplerine hizmet edecek iş gücünün eğitilmesinde, üzerine düşen görevi yerine getirmektedir. İki yıl süren eğitimden sonra üretim sektöründe yerinizi almak isterseniz, 17 farklı programda eğitim veren Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu tercih etmelisiniz.

Yüksekokulumuz üniversitemizin ana kampüsünde yer almaktadır. Merkez kampüsün yurt, kütüphane, spor alanları ve kültürel faaliyetleri ile iç içe bir eğitim süreci geçirebilirsiniz. Dünya Bankası desteği ile oluşturulan laboratuvarlarımız; son yıllarda alınan Tubitak, Avrupa Birliği, Bilimsel Araştırma Projeleri ve Sanayicileriden gelen desteklerle yenilenmiştir. Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu alanlarında uzman 61 öğretim elemanı kadrosu ile yeni öğrencilerini beklemektedir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Ağu-2018]

Haber Görüntüleme : [1.190]