İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Eğitim-Araştırma ve Danışmanlık Protokolü İmzalandı
 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Eğitim-Araştırma ve Danışmanlık  Protokolü İmzalandı

Bursa Uludağ Üniversitesi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü arasında İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Eğitim, Araştırma ve Danışmanlık Çalışmaları için İşbirliği, İşyerlerinde İşveren veya İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitimi ve İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrollerini Yapmaya Yetkili Kişilerin Eğitimlerine İlişkin İşbirliği Protokolleri imzalandı.

İmza törenine, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY, İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu Müdürü Öğr. Gör. Hüdayi TAŞÇI, İş Sağlığı ve Güvenliği Program Başkanı Öğr. Gör. Uğur SAKLANGIÇ, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Op.Dr. Orhan KOÇ, Genel Müdür Yardımcısı Sedat YENİDÜNYA, Daire Başkanları İsmail GÜLTEKİN, Ergün CAN ve İSGÜM Başkanı Erol TEKÇE katıldı.

Protokol kapsamında, iş sağlığı ve güvenliğinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler yürütülmesi, iş sağlığı ve güvenliği konusunda düzenlenecek organizasyonlarda ortak hareket edilmesi, kariyer gelişim ve planlaması aşamalarında karşılıklı destek alınması gibi  İSG kültürünün yerleştirilmesine yönelik çalışmalar yapılması karara bağlandı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Tem-2018]

Haber Görüntüleme : [1.391]