MESLEKİ EĞİTİM SERTİFİKALARI, ÇALIŞANLARA TAKDİM EDİLDİ

Bursa Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, ilimiz sanayisinin mesleki alanlardaki eğitimlerinde  koordinasyonu sağlamak üzere U.Ü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile işbirliği içerisindedir. Çalışanların mesleki eğitimi süreçlerini yüksekokulun ilgili akademik birimleri yönetmektedir. Bursa Çalışma ve İş Kurumu ile irtibata geçen sanayi kuruluşlarının, çalışanlara verilecek eğitim içerikleri, eğitim saatleri ve ölçme değerlendirme yöntemleri  yüksekokul akademik kadrosu tarafından belirlenmektedir.

Bu kapsamda; Bursa İŞKUR İnegöl Hizmet Merkezi ile bir gıda firması işbirliğinde ve Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun katkılarıyla düzenlenen Çalışanların Mesleki Eğitimi Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler için belge töreni düzenlendi. Kurs sonrası belge almaya hak kazanan 74 kursiyere 09 Mayıs 2018 tarihinde firmanın İnegöl’deki fabrikasında gerçekleştirilen törenle sertifikaları verildi. Tören, U.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Mehmet KARAHAN, Bursa İŞKUR İl Müdürü F. Eren Türkmen, İnegöl Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Baştürk, Uludağ Üniversitesi Teknik  U.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Dr. Pelin Akyuva ve Dr. M.Ertan Güneş, C.P İnsan Kaynakları Müdürü Kubilay Çelebican ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : [09-May-2018]

Haber Görüntüleme : [1.202]