Mesleki Eğitim'de Devamlılık
 Mesleki Eğitim'de Devamlılık

1986 yılında sanayicilerin talepleri ile mesleki eğitime başlayan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 19 farklı programda 5900 öğrenci mevcuduyla, Uludağ Üniversitesi merkez kampüsünde eğitimini sürdürmektedir. Güçlü sanayi kuruluşlarına sahip dinamik bir şehir olan Bursa ili, 100'e yakın  Meslek Liseleri ve hem de Uludağ Üniversitesi bünyesinde yer alan 15 Meslek Yüksekokulu mezunları ile ilimiz sanayisinin gücüne katkı sağlamaktadır.

Mesleki Eğitimde sürekliliğin sağlanması ve öğrencilerin Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı sonrası doğru tercihlerde bulunmaları adına Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, ilimiz Meslek Liseleri ile koordinasyon içerisinde lise öğrencileri ile bir araya gelmektedir. 
 

Bu amaçla Bursa Nilüfer İşitme Engelliler Lisesi öğrencileri ve Okul Yönetiminin değerli hocaları ile birlikte Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun  Elektirk, Elektronik ve Bilgisayar Programlama ve Mekatronik programları ziyaret edilmiştir. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu desteğiyle, engelli öğrenciler için Meslek Yüksekokulu kurulmasına yönelik çalışmaların ilk adımları atılmaya başlanmıştır.

Nilüfer Hüseyin Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin tümünün ziyareti ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun tüm programları hakkında bilgi verilmiştir.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul'nun Makine, Mekatronik ve Elektrik programları akademisleri, Bursa Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya gelmiş ve programlarımızın eğitim içeriği ve olanakları hakkında bilgi vermişlerdir.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Nis-2018]

Haber Görüntüleme : [2.117]