Eğitimcilerin Eğitimi Projesi Devam Ediyor

Mesleki Teknik Eğitimde Standartların Yükseltilmesi-Eğitimcilerin Eğitimi

BTSO bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) ve Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından yürütülen Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) destekli “Mesleki Teknik Eğitimde Standartların Yükseltilmesi-Eğitimcilerin Eğitimi” projesinin ikinci bölümü 14 Kasım 2014 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilmiştir.

İlimiz Meslek Lisesi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen eğitimin sabah oturumunda; Prof.Dr.Rıdvan Arslan ve Doç.Dr.Abdil Kuş “Dünya’daki Başarılı Mesleki ve Teknik Eğitim Modelleri” içerikli sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Öğleden sonra ise Makine ve Metal Teknolojileri Uygulama Eğitimi Doç.Dr.Abdil Kuş tarafından, Tekstil Teknolojisi Uygulamalı Eğitimi, Öğr.Gör.Nevin Karahan tarafından gerçekleştirilmiştir.

Haber Tarihi : [17-Kas-2015]

Haber Görüntüleme : [1.305]