AR-GE Proje Pazarı Ödülleri Öğrencilerimizin
BTSO başkanlığında bu sene onuncusu düzenlenen UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon sektöründe Uluslararası AR-GE Proje Pazarı kapsamında meslek yüksekokulları öğrenci kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Emre Duran  ve Kübra Tezel birincilik ve üçüncülük ödülü aldılar.
Öğr.Gör.Nevin Karahan ve Öğr.Gör.Nüket Acarsoy danışmanlığında, Emre Duran'ın hazırladığı "İnsan vücudunda biriken statik elektiriği deşarj eden ayakkabı" adlı projesi ile birincilik ödülünü 09.03.2018 tarihinde  BUTEKOM'da düzenlenen törende almıştır.
Öğr.Gör.Nevin Karahan danışmanlığında, Kübra Tezel'in hazırladığı " Ayak mantarını önleyen çorap tasarımı" adlı projesi ile üçüncülük ödülünü bugün düzenlenen törenle almıştır.
Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [09-Mar-2018]

Haber Görüntüleme : [1.897]