Öğrencimiz Karina MUZHDABAEVA’yı kutluyoruz

İnegöl Gelişiyor Logosu değişiyor sloganıyla açılan İnegöl Belediyesi Logo Yarışması sonuçlandı. Türkiye’nin dört bir köşesinden 493 kişinin 909 farklı tasarımla katıldığı logo tasarım yarışmasında birinciliğe layık görülecek bir tasarım seçilmedi. Yarışmada Kayseri Talas’tan katılan İhsan SARIASLAN, İstanbul Güngören’den katılan Arzu AYBEDİR ve Bursa’dan katılan Karina MUZHDABAEVA 1000 TL tutarında mansiyon ödülüne, Ankara Sincan’dan katılan Ünsal SATAR 2500 TL tutarındaki üçüncülük ödülüne ve Ankara Çankaya’dan katılan Nurcan TARHAN ise 5000 TL’lik ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Karina MUZHDABAEVA

26 Haziran 1997  Kırım doğumlu olan Karina, okulumuz Tasarım Bölümü Grafik Tasarım 2. Sınıf öğrencisidir.

Haber Tarihi : [02-Oca-2018]

Haber Görüntüleme : [2.006]