MEYÖK Gündemi: Eğitim Kalitesi
 MEYÖK Gündemi: Eğitim Kalitesi

  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 03.11.2017 tarihinde haftalık yapılan MEYOK toplantısında üç konu gündeme getirildi.

TÜBİTAK BUTAL Müdürü Sayın Sedat AKTAŞ sunum yaparak kurumunda yapılan tetkik ve analizler hakkında bilgi vererek, meslek yüksek okullarıyla olası işbirlikleri hususunda açıklamada bulundu.

MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tayar ise toplamda 20 bin civarı öğrencisi ve çok sayıda programı ile Uludağ Üniversitesi’ne bağlı meslek yüksekokullarının gerek çeşitlilik olarak, gerekse eğitim kalitesi olarak Türkiye’nin en önde gelen okulları olduğunu kaydetti. Tayar, TÜBİTAK BUTAL ile işbirliğinin heyecan verici olduğunu dile getirdi. Yapılacak iş birliğinde Meslek Yüksek Okulları öğrenci ve mezunlarının staj, işyeri eğitimi ve sonrası araştırma kurumunda imkânlarının üzerine konuştu. TÜBİTAK BUTAL ile yapılacak olan işbirliğinin MYO lar için çok önemli fırsatlar doğuracağını belirtti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet KARAHAN, mesleki ve teknik eğitim çalıştayı konusunda yapılması gerekenleri anlatarak, meslek yüksekokulu öğrenci ve mezunları üzerindeki yanlış algının giderilmesi için çalıştayda yapılması gereken organizasyon detaylarıyla ilgili bilgi verdi.

 

                                                                          

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Kas-2017]

Haber Görüntüleme : [1.220]