Sabır, Emek, Yemek...
 Sabır, Emek, Yemek...

Gıda İşleme Bölümü Et Teknolojisi Programının organize ettiği seminerde Et İşleme ve Gastronomi alanının uzmanları Gıda İşleme Bölümü öğrencileri ile buluştular. Et İşleme ve sunumua hazırlanması alanında farklılıklarla öne çıkan Sn. Mehmet Butcher, et işlemenin sanatsal penceresinden  öğrencilere değerli örnekler ve tarifler sundu. Sektöre ilişkin verdiği değerli bilgiler ve uygulamalarla öğrencilerin mesleki vizyonlarına değerli katkılar sağladı.

 

Gastronomi dünyasının değerli şeflerinden Halis Aydın, sevmek, çalışmak, sabırlı olmak, mentörlerden destek almak ve mesleğe aşık olmak dizisinden oluşan meslek yaşamının zor ve değerli anlarını paylaşarak, öğrencilerin bir yıl sonra başlayacak mesleki yaşamlarına ilişkin önemli mesajlar verdi.

 

İstanbul İtimat Restoranları Genel Müdürü Murat Atalay ise öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamanın firma ilkeleri arasında olduğunu, seminerler dizisi ile gastronomi dünyasına ilgi duyan gençlere destek olmak için üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini, ayrıca staj ve workshoplar ile öğrencilerin mesleki gelişimlerine her zaman desteğe hazır olduklarını paylaştı.

 

Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr.M.Ertan Güneş; vizyon sahibi olmalı, kendini sürekli geliştirmeli, sabır ve emekle çok çalışmalı ve mesleğini çok sevmeli tavsiyelerinin canlı örneklerini ağırlamaktan onur duyduklarını belirttiği konuşması sonrası  tüm katılımcılara teşekkür plaketlerini sundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Nis-2017]

Haber Görüntüleme : [1.172]