13.11.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Gıda Programı öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Süreyya SALTAN EVRENSEL eşliğinde tüm gün süren Kerevitaş - Süperfresh teknik gezisine katıldılar.
Teknik geziye fabrikada üretilen gıdaların üretim aşamalarının anlatıldığı eğitim ile başlandı. Eğitimde Unlu Mamuller Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Erkan Türk tarafından pizza, mantı, milföy ve börek üretimi, Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Zeynep Girgin ve Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Tuğçe Kan tarafından ise firma hakkında genel bilgiler verilerek ton balığı konservesinin üretimi anlatıldı. Eğitimin sonunda firma yetkilileri öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.
Öğrencilerimize firmada ikram edilen öğle yemeği sonrasında fabrikada ki pizza, mantı, börek ve ton balığı konservesi üretim hatları gezdirildi.
Düzenlenen teknik gezide destekleri için Unlu Mamuller Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Erkan Türk, Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Zeynep Girgin Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Tuğçe Kan ve İnsan Kaynakları Eğitim Uzmanı Batuhan Ayar’a teşekkür ederiz.
Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv