İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVINDA DERECE BAŞARISI !
 İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVINDA DERECE BAŞARISI !

3 Aralık 2016 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınav Sonuçları açıklandı.  2016-İSG-2. Dönem İş Güvenliği Uzmanlığı sınav 1. si eğitim kurumumuz katılımcılarından Selçuk Sakarya olmuştur.

 
 
Sınav birincisi Selçuk Sakarya ise Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Birimi’nde katıldığı kursların çok etkili olduğunu özellikle hocaların ilgisi ve yol gösterme anlamında büyük destek aldığını belirterek teşekkür etti. İş güvenliği uzmanı olmak isteyenlere kurslarda dersleri iyi takip etmelerini ve ilgili mevzuatı incelemelerini tavsiye ederek başarılar diledi. 

Konuyla ilgili olarak Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Birimi Sorumlu Müdürü Erol Kılık, Üniversitemizin eğitici kadrosu her biri deneyimli öğretim         elemanlarından ve konusunda uzman kişilerden oluşmaktadır. Özellikle eğitim alanında tecrübeli olan ekibimiz, İSG uzmanlığı eğitimine getirdiği akademik yaklaşımla adayların zamanını en verimli bir şekilde kullanmasını sağlayarak başarı oranlarını yükseltmektedir diyerek sınav birincisi Selçuk SAKARYA’yı ve Eğitim Birimi Ekibini tebrik ettiğini belirtti. 

Konuyla ilgili olarak Teknik Bilimler MYO Müdürü ve İş Güvenliği Eğitim Birimi İdari Koordinatörü Prof . Dr. Mehmet KARAHAN, Ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olarak "iş güvenliği uzmanlığı eğitimi" alanında en başta Bursa'ya ve tüm ülkemize sorumlu olduğumuzu düşünmekteyiz. Bundan dolayı Üniversitemiz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumu" yetkisini alarak bu konuda eğitimler vermeye başlamış ve halen başarıyla devam ettirmektedir. Bu açıdan iş güvenliği uzmanı adaylarına tavsiyem adayların eğitim kurumunu tercih ederken göz önünde tutması gereken parametrelerin en başında, kurumun eğitici kadrosu ve buna bağlı olarak kurumunun eğitim kalitesidir diyerek, başta sınav 1. si Selçuk SAKARYA’yı ve İSG Eğitim Birimi Ekibini tebrik ettiğini belirtti.

Kimler iş güvenliği eğitimine katılarak İSG uzmanı olabilir? Kimler başvurabilir? 

Eğitime sadece

 

      

Nasıl başvuru yapılabilir?

 

                                                                       

                     Öğr.Gör. Erol Kılık                                     Prof.Dr.mehmet Karahan 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Ara-2016]

Haber Görüntüleme : [1.798]