TBMYO Aralık Ayı Faaliyetleri
 TBMYO Aralık Ayı Faaliyetleri

   Yüksekokulumuz öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda 6 Aralık 2016 tarihinde  DGS (Dikey Geçiş Sınavı) bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantımızda ön lisans öğrencilerinin kariyer vizyonu, DGS kapsamı, bölümlerin tercih edebileceği lisans programları, matematik soruları kapsamı, çözüm yolları konusunda öğrencilerimize rehber niteliği taşıyan verilere ve yöntemlere yer verildi.Yüksekokulumuzda yapılan bu program sonunda 3 öğrenciye ücretsiz DGS kursu ve kurs ücreti için 5 öğrenciye 1000 TL indirim çeki, 5 öğrenciye 500 TL indirim çeki çekilişi yapıldı. 4 öğrenciye de %75 indirim sözü verildi.

 

 

 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi A.B.D. Bilgi Bürosunun yardımıyla yüksekokulumuzda Fulbright Bursu bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz bu bursla A.B.D.'de tam burslu (yaşam giderleri dahil) olarak eğitim fırsatı yakalayabilir.

      

Yüksekokulumuz Elektrik Programı ve Elektronik Programı, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerine 15 Aralık 2016 tarihinde KARİYER günleri etkinliği çerçevesinde BİRTAŞ KABLO A.Ş. ve TP ELECTRİC A.Ş. yetkilileri Hakan Bülbül, Fatih Mehmet Bülbül, Dursun Manay, Ali Kara ve Hale Aktay tarafından bilgiler verildi.
Seminere Yüksekolumuz öğrencileri ve  Doç. Dr. Yahya Ulusoy, Öğr. Gör. Mehmet Şen, Öğr. Gör. Kemal Yolgeçen, Öğr. Gör. Özcan Temel katıldı.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Ara-2016]

Haber Görüntüleme : [1.257]