Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Çoşkusu
 Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Çoşkusu

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 36. Dönem Mezuniyet Törenini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz törende, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Cafer ÇİFTÇİ, MEYOK Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN ile sektörden Mert Software & Electronics Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlhan Özdemir ve Elyaf Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bilge konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Ardından 2023-2024 Meslek Yüksekokulumuz birincisi Tekstil Teknolojisi Programı öğrenicimiz Koray Göktepe’nin konuşması gerçekleşmiştir. Okulumuzdan birincilikle mezun olmaktan duyduğu mutluluk ve onuru dile getiren Göktepe, okul yönetimine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkürlerini dile getirmiştir.

Tören, okulumuzda dereceye giren öğrencilere anı belgesi ve hediyelerinin verilmesi, programlarında dereceye giren öğrencilerin takdimi ve tüm mezun öğrencilerimizle gerçekleştirilen kep atma ile sona ermiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [332]