Moda Tasarım Programı Öğrencilerinin Tasarımları Görücüye Çıktı
 Moda Tasarım Programı Öğrencilerinin Tasarımları Görücüye Çıktı

Moda Tasarım Programı Öğrencilerinin Tasarımları Görücüye Çıktı

BUÜ TBMYO Moda Tasarım Programı öğrencileri, BEBETTO fiirması ile bebe ve çocuk giyimine yönelik gerçekleştirdikleri koleksiyonu Uludağ Swiss Otel de yerli ve yabancı firma temsilcilerinin katıldığı bir etkinlikte gerçekleştirilen defile ile sunuldu. WAVE teması odağıyla gerçekleştirilen 2025 İlkbahar yaz koleksiyonu için BEBETTO firması tasarımcıları ve Moda Tasarım Programı öğrencilerimiz birlikte çalıştılar.

Dalgalardan İlham Alan Zarafet

Wave teması odağında küçük bir dalganın büyük bir serüvene dönüştüğü bu koleksiyon, çocuklara sadece kıyafet değil, bir yaşam tarzı sunuyor. Denizdeki dalgaların huzurlu ritminden esinlenen 2025 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, miniklerin dünyasına moda ve zarafeti taşıyor. Bebetto ve BUÜ Moda Tasarım öğrencilerinden oluşan ekibin zarif dokunuşlarıyla hayat bulan her bir kıyafet, sevgiyle dokunmuş bir sanat eseri olarak karşımıza çıkarken, her bir tasarım da ayrı bir öykü anlatıyor.

Özel Davetliler ve Katılımcılar

2025 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun gala gecesi etkinliğinde birçok yerli ve yabancı firma temsilcisinin yanı sıra, Bursa’nın değerli iş adamlarından BTSO Başkanı Sayın İbrahim BURKAY, BTSO Yönetim kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, BTSO Meclis Başkan Vekili Metin Şenyurt, perakende ve e-ticaret alanında birçok başarıya imza atan Ebebek Grup CEO’su Sayın Halil ERDOĞMUŞ ve Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAHAN da yer aldı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BURKAY’dan Tebrik ve Teşekkür

Etkinliğe katılan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay "Üretmek kıymetlidir. Ama ürettiğinizi katma değere dönüştürmek inovasyon ve markadan geçer. Bebetto da bunu sağlayan markaların başında gelmekte. Üretim kalitesi ve yenilikçi tasarımları ile sektörümüzün Moda ve Tasarım Merkezi olmasına öncülük eden Bebetto Tekstil A.Ş.’nin kurucusu, BTSO Meclis Üyemiz, kıymetli dostum Mesut Okyay ve ekibini bu güzel organizasyondan dolayı tebrik ediyorum. Üniversite ile işbirliği içinde çok güzel ve iddialı bir koleksiyon olmuş. Bu tür işbirliklerinin tüm sektöre örnek olmasını diliyorum diye konuştu.

Bebetto Tekstil A.Ş. Genel Müdürü Mesut Okyay'ın Mesajı

Sözlerinde Filistin’de yaşanan soykırıma değinen Bebetto Tekstil A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mesut OKYAY "Umarım burada ortaya çıkan bu enerji dalga dalga büyüyerek tüm dünyayı sarar ve herkese barış ve mutluluk getirir" diyerek, Wave teması odağında tüm dünyaya barış ve mutluluk mesajı verdi. Mesut Okyay, bu etkinliği bu yıl üniversitemizin katkısı ile düzenlediklerini dile getirerek, sonraki yıllarda bu işbirliğinin artacağını dile getirdi. Organizasyonun yapıldığı tesisi Bursa Business School adı ile yeniden hayata kazandıran BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim BURKAY’a da ayrıca teşekkürlerini sundu.

Bebetto X Uludağ Üniversitesi İş birliği

Defilede Bebetto ve Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik bilimler MYO Moda Tasarım Programı iş birliği kapsamında BUÜ TBMYO Tasarım Programı öğrencilerinin hazırladığı tasarımlar da sergilendi. Tasarımcı öğrencilere, Prof. Dr. Mehmet Karahan tarafından katılım sertifikaları verildi. Prof. Dr. Karahan, yaptığı konuşmada hem Moda Tasarım Bölümümüzün kurulmasında hem de bu iş birliği ile öğrencilerin gelişimine katkılarından dolayı Bebetto Tekstil A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mesut Okyay’a teşekkürlerini sunarak bu tür iş birliklerinin artarak devam etmesi dileklerini belirtti.

Podyum Miniklerin

Etkinliğin en dikkat çekici kısmı, bebeklerle gerçekleştirilen defile oldu. Sunuculuğunu Yoncadır Kadın Derneği Başkanı Cansu Vatansever’in üstlendiği gecede, özenle hazırlanan podyumda 2025 İlkbahar/Yaz sezon koleksiyonunu taşıyan minik mankenler katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [179]