Grafik Tasarım Programı Öğrencilerinin Karma Fotoğraf Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Teknik Bilimler MYO Tasarım Bölümü

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı, Temel Fotoğrafçılık ve Reklam Fotoğrafçılığı dersleri kapsamında gerçekleştirilen Karma Fotoğraf Sergisi, 77 öğrencinin bir yıllık süreçte ürettiği çalışmalardan seçilen 163 eserden oluşturuldu. 11 – 13 Haziran 2024 tarihleri arasında Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen serginin açılışını ise Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet KARAHAN ve UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit GÜNDEMİR yaptı. Açılışın ardından sergiyi gezerek bütün eserler hakkında tek tek  bilgi alan Rektör Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, eserlere yönelik beğenilerini dile getirerek sergide çalışmaları bulunan bütün öğrencileri tebrik etti.

Küratörlüğünü, Grafik Tasarım Programından Öğr.Gör.Dr. Erhan MUTLUGÜN’ün  üstlendiği karma fotoğraf sergisinde,  öğrenciler aldığı eğitim gereği fotoğraflarında estetik bir bakış açısını  yansıtmayı  amaçladılar. Sergi de,  Bursa’nın tarihi yapıları, doğal güzelliklerinin yanı sıra madenciler, dökümcüler, portreler gibi 15 farklı tema ile birlikte reklam fotoğrafçılığı ve kurgu fotoğraflardan oluşan zengin bir seçki yer aldı. Grafik Tasarım Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Gültekin ERDAL, Öğr. Gör. Alper ÇETİN, Öğr. Gör. Evrim SIRMALI’nın da destek verdiği sergiye öğretim üyeleri ve  öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Haber Tarihi : [09-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [153]